Spring naar de inhoud

The Golden Mean Imkerij

Je denkt misschien "Wat heeft de gulden middenweg te maken met bijen?".  Laat het mij even uitleggen.  Er zijn imkers die vinden dat bijen niet geholpen moeten worden en dat ze zoals honderden jaren geleden in een holle stam moeten huizen.  Maar er zijn ook imkers die vinden dat je bijen mag exploiteren als goederen, zonder respect.  Ik denk dat beide standpunten verkeerd zijn en de waarheid ergens tussen in zit.   Honingbijen zijn wonderbaarlijke insecten en zij moeten met respect behandeld worden zoals alle andere bewoners van deze aarde.  Wij, onze economie, hebben de honingbijen nodig om de groeiende bevolking van onze planeet te voeden.

 

In deze moeilijke tijden voor de honingbijen en de imkers probeer ik de bijen te helpen op alle mogelijke manieren en probeer ik de mensen rondom mij te sensibiliseren voor de problemen maar ook de waarde van het bijenvolk.  Het is dan misschien een kleine inspanning maar veel kleine inspanningen maken het verschil voor onze bijen...

 

De imker

Mijn naam is Kris Vanstraelen.  Ik ben de oprichter van de imkerij "The Golden Mean".  Op dit moment beheer ik 24 bijenkasten.

Ik ben enorm geboeid door de honingbij en lees zo veel mogelijk over bijen en bijenproducten.  Het is een fascinerende wereld waar ik nooit uitgekeken op raak en ik leer alle dagen nieuwe dingen over de honingbij.  Ik ben ervan overtuigd dat wij met de juiste inzet en inspanning onze honingbijen kunnen helpen overleven.

Steun onze imkerij

Steun onze imkerij.

Je kan ons werk in de imkerij ook steunen door een schenking of door onze honing aan te kopen.

 

Doneren :

Met Paypal

of

Account   : IBAN code: BE85 6106 5605 1006

BIC code : DEUTBEBE

 

The Golden Mean Apiary

Dr. Vanderhoeydonckstraat 64

3560  LUMMEN

Belgium

 

Als je honing wenst te kopen, stuur ons dan even een bericht.

contact@thegoldenmean.be

 

Naam

Adres

Telefoon nr.

aantal potten

Prijs : € 12,00 per pot/500 g

Verzendkosten zijn niet inbegrepen!